Online groepslessen

* Introductie in de Alexandertechniek: 1/12/2020

* Basis anatomie waarnemen vanuit de Alexandertechniek – samenhang tussen lichaam, geest en ademhaling waarnemen: 3/04/2021

* De natuurlijke ademhaling: 6/06/2021

Een 5 weken cursus waarin we 2 maal per week aan de hand van eenvoudige, kleine bewegingen en stemgebruik de coherentie tussen bewegen, denken, ruimte en ademhalen exploreren.

De bewegingsmodus van deze lessen is traag, bewust en onderzoekend. Of je nu een grond-oefening doet of je stem gebruikt: de aard van de bewegingen is erop gericht om in lichaam en geest meer rust, ruimte en herstel toe te laten en de relatie met de ademhaling in dit alles te ervaren. De cursus is zo opgebouwd dat je de tijd hebt om ongedwongen in contact te komen met je adembeweging terwijl je allerlei tools aangereikt krijgt om je lichaam als geheel wakkerder en vloeiender te maken.

Wanneer de 2 wekelijkse lessen van telkens 30min doorgaan vind je hier. De replay van elke les wordt naar alle deelnemers verzonden en zal een week beschikbaar blijven. Je hoeft dus niet live aanwezig te zijn. Zo kan je, bij afwezigheid en op verlof, zelf je lesmoment kiezen en deze herhalen. Alle vragen tijdens dit proces mag je doormailen waarna ik jullie persoonlijk beantwoord.

Inschrijven doe via dit formulier of per e-mail peterdevos@theconsciousbody.be. Na overschrijving op het banknummer dat je wordt toegestuurd, ontvang je de zoom-link. Je betaalt 70€ voor het hele traject.

In deze pdf – de natuurlijke ademhaling – lees je de format van de lessenreeks en wat je van dit traject mag verwachten.